dijous, 27 d’octubre del 2016

Quines utilitats té l'ETLAB per un professor de l'educació infantil?

L'ETLAB és una tecnologia nova on els professors podrien sacar molt de suc per canviar les seves metodologies i les dinàmiques de les classes ja que pots fer infinites activitats. Són activitas basades practicament en la realització de jocs i observacions per aprendre amb materials tecnologics. Aquestes activitats són agradables per als nens ja que estan homologades per ells.

Alguns exemples d'activitats:


  • Activitats amb la wii.
  • Activitats amb màquines tàctils on els nens poden trobar els països.
  • Activitats per observar en 3D.
  • Activitats on els nens poden dibuixar.
  • Activitat de copiar el moviment creada per Ninus.
Aquests són alguns exemples de les utilitats de l'ETLAB, perquè jo mateix ho he pogut veure amb els meus propis ulls i també manipular-lo. Per tant, jo crec que és una bona manera de canviar les metodologies innovant amb aquesta tecnologia perquè els nens s'ho passarien molt bé.

Per altra banda, amb l'activitat creada per Ninus, si un professor té creativitat i crea algunes activitas amb aquesta aplicació i a la empressa els hi agrada, donces aquesta empressa del Ninus comprarà la teva activitat i pots guanyar diners. Llavors és una manera en la qual els professors poden guanyar diners.

Espero que us hagi agradat la meva aportació, si teniu alguna pregunta o qüestió podeo contar amb mi per correo ( daniportero.salguero699@gmail.com).


Salutacions,

Dani Salguero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada