dimecres, 12 d’octubre del 2016

Quines aplicacions té google drive per a un professor d'educació infantil?

Per a mi, google drive és molt útil per a un professor d'educació infantil, ja que pot utilitzar les seves aplicacions per a canviar les seves metodologies i crear algunes activitats.

Quan accedeixes a google drive, hi ha un apartat que s'anomena " NUEVO" on pots trobar unes quantes aplicacions força interesants.

Una d'elles és el document de google. Aquest document permet realitzat algunes activitats i canviar la metodologia dels professors. Per exemple, una activitat que es podria dur a terme seria que els infants originen una història entre ells, és a dir, que cadascun redacti una linea i el següent que continuï i així successivament fins que realitzin la història. Seria un bon mètode per a que els nens es relacionin entre ells i a la vegada que es relacionin amb la tecnologia.

Una altra aplicació seria la fulla de càlcul de google. Aquest document podria ser útil per exemple, per a cominicar-se amb els pares dels infants alhora de voler fer una reunió, on el professor possaria els dies disponibles i que després cada pare i mare digués els dies disponibles i llavors el professor organitzaria la reunió el dia que millor assistencia tindria.

La tercera aplicació és el formulari de google. És un document que permet realitzar una serie de preguntes amb diferents respostes. Podria ser útil per a que el professor realitzes una activitat i que els nens interactuïn amb la tecnologia donant la seva resposta. Per exemple, podria fer unes preguntes com aquestes:

- Quin dia és avui?
- Quin color prefereixes?
- Ets un nen o una nena?
- Quin número prefereixes?
- Avui fa sol?

Una quarta aplicació és la presentació de google. En aquest document es podria realitzar una activitat com per exemple, alhora de passar llista els nens es podrien presentar utilitzant una foto seva i posant el seu nom, o també és podria realitzar una activitat amb dibuixos i animals. Encara que aixó de dibuixos seria més útil per a l'aplicació del dibuix google. En aquest document podrien realitzar els infants algunes figures amb rectes i quadrats.

Com a últim apartat, és trobaria google my maps. En aquesta aplicació els professors podrien realitzar alguna activitat per a enssenyar als infants on és troben algunes ciutats i països del planeta.

En conclusió, google drive és molt útil per a un professor d'educació infantil on ells podrien realitzar diferentes activitats per a que els nens és relacionin i conèixin la tecnologia.

 Espero que us hagi servit de gran ajuda.

Salutacions,

Dani Salguero


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada