dimarts, 4 d’octubre del 2016

Que és una webquest?

Una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.

Quina utilitat té per a un professor d'educació infantil?

És molt útil per als professor d'educació infantil ja que en aquesta webquest hi ha una entrada que posa: Directori de Webquest. Aquí pots fer una recerca pel que fa a l'educació infantil. Quan un cop fas la recerca, pots accerdir-hi a una serie de temaris que són molt útils per als infants, ja que els hi mostra una informació concreta per a què ells puguin aprendre i a utilitzar la tecnologia mitjançant uns vídeos o unes explicacions. Aquests videos i explicacions són molt adequats per al infants i poden gaudir d'una explicació molt correcte i divertida.
També una altra aplicació que té aquesta Webquest és que tothom pot afegir informació i continguts nous. Per tant, és molt útil per a què diferents professors es complementin els uns amb els altres.
Així que, en conclusió, el Webquest és molt útil per a professors d'educació infantil ja que poden trobar molta informació i aplicació de manera molt adequada, amplia, divertida,etc.. per als infants.

Espero que us hagi servit d'ajuda la meva recomanació per accedir-hi a la Webquest i poder satisfer les necessitats i aprenentatges per als infants. Aquí us deixo l'enllaç.

Salutacions,

Dani Salguero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada